Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Årets StoMester Reference 2018

rets_stomester_1 Vis billede i fuld størrelse

Kristian Ubbesen (højre) får overrakt prisen for Årets StoMester Reference 2018 af Boris Hansen (Sto Danmark A/S).

Ved Stubbekøbing ligger Næsgaard Efterskole i statelige omgivelser. Skolen er indrettet i en tidligere landbrugsskole fra 1799. På en periode over to år renoverede Sørensen og Ubbesen facaden gennemgribende. Alle gamle pudslag blev skraldet af og facaden blev pudset op igen efter StoNordic-metoden. StoNordic metoden består af puds med armeringsnet, der sikrer en holdbar og heldækkende facadeløsning.

Arbejdet blev gjort så godt at Næsgaard Efterskole og Sørensen og Ubbesen af de andre StoMestre blev kåret som årets StoMester reference 2018.

Kriterier for Årets StoMester Reference
Årets StoMester reference er et referenceprojekt , der er fotograferet i løbet af det forgående år. Det er udført af en StoMester og er et projekt af stor håndværksmæssig og arkitektonisk kvalitet.
Projektet, der både kan være nybyg eller renovering, nomineres af en dommergruppe og vælges i en afstemning mellem StoMestrene en gang årligt.

Læs mere

Se flere billeder af Næsgaard Efterskole.