Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Tak for en god messe i Forum

Så er vi hjemme igen efter et par veloverståede dage på årets Building Green messe i Forum. Tusind tak til alle jer der kiggede forbi, det var en fornøjelse.


Her er et lille overblik over noget af det vi præsenterede på messen:

- Vores ventilerede systemer

- Vores akustiksystemer

- Beklædningstegl med mange overflade og designmuligheder, der kan kombineres med vores facadesystemer med puds. Både til renovering og nybyg

- En ny spændende type beklædning til vores facadesystemer. Tynde puds elementer som klæbes op på facaden. Mange design og overflademuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

- En smagsprøve på et nyt innovativt og bæredygtigt facadesystem. Systemet er ikke muligt at købe i DK endnu, men der er pt. testprojekter i gang i Østrig. Vi fornemmede, at I, ligesom os, synes at det er et rigtig sjovt og spændende system og vi glæder os til at kunne fortælle endnu mere om det, når systemet er færdigudviklet og gennemtestet.

Vi håber at I havde et par spændende dage og blev klogere på nogle af de muligheder og løsninger vi tilbyder hos Sto. Vi er i hvert fald fyldt op med fornyet inspiration og er sikre på, at fremtiden byder på en masse spændende projekter.

Hvis I vil høre mere om de produkter vi præsenterede på messen, er i altid velkomne til at kontakte en af vores konsulenter, eller booke et besøg i vores designcenter, hvor I kan se et endnu større udvalg af vores systemer og produkter.