Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Ny direktør for Sto Scandinavia AB

Jan T. Andersen

D. 1 oktober 2016 blev Jan T. Andersen ny direktør for Sto Scandinavia AB i Sverige, samt for de øvrige Sto-selskaber i Norden, Sto Danmark A/S, Sto Norge AS og Sto Finexter Oy.

Jan har i sin tid hos virksomhederne Würth og Sika samlet mange års erfaring fra byggebranchen. Han har desuden udviklet rigtigt gode færdigheder inden for teknik, markedsføring og salg og har også tidligere arbejdet som direktør i flere år, bl.a. for Sika Norge og Würth Mexiko.

Jan har siden 2014 drevet sit eget konsulentfirma. Han kommer fra Norge og har en stor international erfaring. Han har gjort succes ikke bare i Norge, men også i Tyskland og Mexiko. Fra og med i dag har han sin base i Linköping, hvor Sto Scandinavia har hovedkontor.

- Jeg er i min kontakt med Sto blevet mødt af et meget sympatisk og dygtigt personale, og sammen med den produktkvalitet og den støtte vi har fra Tyskland skal vi skabe et uovertruffent firma i Norden, siger Jan T. Andersen.

Vi byder Jan velkommen og ønsker ham al mulig fremgang i sin nye rolle hos Sto.

For mere information kontakt

Sto Danmark A/S


Avedøreholmen 48
DK-2650 HVIDOVRE

Tlf. +45 70 27 01 43