Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

EPS-isoleringen Sto-InnoDrain

innodrain

Sto-InnoDrain er den eneste af sin slags: Et pudset sokkelisolerings- system, hvor isoleringen har en drænende effekt. Og så produceres den på Sto’s egen spritnye og højteknologiske fabrik i Linköping.


Hos Sto er vi gået videre i kampen for at sikre facaderne og har udviklet markedets eneste pudsede sokkelisoleringssystem med drænende EPS-isolering. Dermed minimeres risikoen for fugtskader i det ovenstående facadesystem.


Isoleringspladen bygges op af polystyrenkugler, der ekspanderes indtil de består af 98% luftbobler og belægges med en vandafvisende belægning, som klæber kontaktpunkterne sammen.

”Resultatet bliver et velisolerende poresystem, der sørger for en grundig drænering af alt vand rundt om kuglerne, imens luften inde i kuglerne forbliver tør, og isoleringsevnen dermed ikke forringes,” forklarer Thomas Krogsgaard, produktchef hos Sto Danmark.


Nordisk egenproduktion

Isoleringspladen, der fremstilles til sokkelsystemet hos StoTherm, producerer Sto selv på det nordiske hovedkontor i Linköping. Dermed kan vi levere bedre kvalitet og pasform, samt yde større fleksibilitet mht. tykkelsen på pladen, som fremover kan fås med intervaller på 10 mm.

”Tidligere var vi henvist til standardtykkelser, men med vores egenproduktion er vi mere fritstillede og kan i princippet pt. levere tykkelser fra 40 - 200 mm,” fortæller Thomas Krogsgaard.

Fakta om Sto-InnoDrain

God trækstyrke.

Kan bruges både til nybyg og renovering.

Brandklasse E iht. EN 13501-1

Produceres med tykkelser fra 40–200 mm, med 10 mm intervaller.

For mere infomation kontakt

Sto Danmark A/S


Avedøreholmen 48
DK-2650 HVIDOVRE

Tlf. +45 70 27 01 43

eller

Thomas  Krogsgaard

Thomas  Krogsgaard

Productchef Cladding Nordic

Tlf. 24 27 86 63