Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Ny Salgskonsulent på Sjælland

Alf Busk

Sto Danmark A/S udvider og byder velkommen til Alf Busk, der skal arbejde som salgskonsulent på Sjælland, primært med de mindre håndværkere for øje. Han havde sin første arbejdsdag 1. juni.


Alf har været murer i 14 år, hvoraf tre var som selvstændig murermester, inden han de sidste tre år var ansat som murerkonduktør. Udover at besidde en tilbundsgående viden indenfor håndværket er han derfor også vant til tilbudsgivning og kundepleje. Sin første måned hos Sto har han brugt på at sætte sig ekstra grundigt ind i vores produkter og systemer, som han omtaler med stor respekt.

"Jeg kender Sto som det bedste facadesystem på markedet, og derudover også som dem, der leverer den bedste service. Det oplevede jeg som murer, hvor det var en uvurderlig hjælp altid at kunne ringe til en af Sto's konsulenter og få kompetent rådgivning, fx. om præcist hvilken grundpuds jeg skulle anvende, eller hvad det pågældende system krævede. Så jeg glæder mig til at komme i gang og kunne give hjælpen videre.”


Endnu en gang velkommen til Alf!

For mere information kontakt

Sto Danmark A/S


Avedøreholmen 48
DK-2650 HVIDOVRE

Tlf. +45 70 27 01 43