Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Gulvmetoder nu også som BIM-elementer

Globale BIM downloads

Som de første gør Sto det nu muligt at downloade flydende gulvmetoder som BIM-element (Building Information Modelling).

I første omgang gør vi fire gulvmetoder tilgængelige - 405, 500, 7008 og 7015.

”Vi lægger ud med fire af vores bedste gulve,” fortæller Hans Henrik Gylov, Sto Danmarks seniorkonsulent for Gulv og Beton. ”Tre af systemerne er fremstillede til offentlige rum, som f.eks. skoler, hospitaler og industrier. Det fjerde er et fodtrinsdæmpende gulv med en øget byggehøjde. Alle er udvalgte tyske gulvmetoder med rigtig høj ydeevne, som er tilpassede nordiske forhold.”

Derved kan man, på en ny og interaktiv måde, planlægge bygninger med StoCretecs kompakt- og polyurethangulve. Gulvene har alle lag indbyggede samt et stort udvalg af RAL-farver til topcoat.


Vi har siden januar 2014 tilbudt facadeelementer i BIM, og de fire nye gulv-elementer er således et naturligt næste skridt i processen med at gøre Sto's produkter lige så let tilgængelige online som de er offline. Vi vil løbende lægge vores ca. 60 gulvmetoder op som BIM-elementer.

Vore elementer er til dags dato blevet downloadet mere end 7000 gange til computere over stort set hele verden (på kortet herover viser den blå farve vores downloads).

Udover at spare arkitekter og bygherrer en masse tid, eftersom de allerede i planlægningsfasen kan få en opfatning om det endelige resultat, giver BIM også bedre muligheder for at beregne omkostninger, materialeforbrug og funktionalitet.

"Med BIM arbejder arkitekter og bygherrer sikrere og mere effektivt, så processen med at gøre alle vores metoder, systemer og produkter tilgængelige i BIM-registeret er sat i gang," siger Hans Henrik Gylov.

Sto's BIM-elementer er tilgængelige online til både ArchiCAD og Revit og du finder dem ved at klikke herunder.

BIM gulvmetoder

For mere information kontakt

Lars Therkelsen

Lars Therkelsen

StoDesign Nordic, Architect MA

Tlf. 28 35 55 47

Eller

Katrine Jacobsen

Katrine Jacobsen

Marketingchef, Arkitektrådgiver, Arkitekt MAA

Tlf. 24 22 65 46