Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Plejehjemmet Lotte - et omsorgsfuldt byggeri

OK-Huset

Et samarbejde med OK-Fonden og Frederiksberg kommune har resulteret i et helt nyt og meget moderne plejehjem med 60 2-rums plejeboliger fordelt på 6 etager, beliggende på hjørnet af Roskildevej og Borgmester Fischers Vej på Frederiksberg.


Seniorkonsulent Tage Ludvigsen fra Sto Danmark har som rådgiver fulgt byggeriet fra start til slut.


”Vi har fra første færd haft en meget tæt dialog med totalentreprenør og arkitekt i projekteringsfasen. En del af vores rådgivning og dialog har drejet sig om, hvilke løsninger vi kunne anbefale mht. overgange og tilslutninger til andre bygningsdele,” fortæller Tage.


I forlængelse af dialog med totalentreprenøren, har Sto efterfølgende helt lavpraktisk fulgt op på selve den håndværksmæssige udførelse, i tæt samarbejde med facadeentreprenøren – og tilset at alle materialer er anvendt korrekt og efter Sto’s forskrifter.


Projektleder Tonni Jørgensen fra WLP udtaler: "Særligt valget

med den mørke facadetegl som bygningens base og de indrykkede felter i pudsen har været gennem er lang proces, og resultatet vurderes tilfredsstillende. WLP vil have de positive erfaringer med udførelsen af OK-Huset Lotte med i vores fremtidige projekter.“


Du kan læse mere om OK-Huset i StoAktuelt nr. 1, som udkom 2. april.

Fakta

Plejehjemmet Lotte / OK-Huset

Borgmester Fischers Vej

2000 Frederiksberg


Bygherre:

OK-FONDEN


Arkitekt:

Arkitektfirmaet MW A/S,

tnt arkitekter a/s


Totalentreprenør:

W. Lynggaard Petersen A/S


Facadeentreprenør:

P. Andersen & Søn Entreprise Aps


Sto produkter: