StoVentec - det ventilerede facadesystem

For kreative facader

StoVentec er et fugefrit og yderst effektivt ventileret facadesystem, som er meget fleksibelt mht. udformning. Det kan anvendes både ved nybyg og renovering, og gør det muligt med yderst eksklusive facader af f.eks. natursten, keramik eller glasmosaik.


StoVentec er skabt med den moderne arkitektur og de mere unikke designønsker for øje. Den pudsbærende og miljørigtige plade af genbrugsglas giver frit løb for kreativiteten og formen på facaden, og fungerer også på buede overflader. Den kreative frihed og de næsten ubegrænsede muligheder for farver og overfladedesign muliggøres af systemets særligt sikre, to-trins tætnede opbygning med ventilationspalte.


Ventec-pladens særlige egenskaber gør den perfekt til alle vores forskellige dekorative overfladebehandlinger. Du ser dine muligheder herunder.

Designmuligheder

puds

Puds

Med puds får du fleksibiliteten og friheden til at gøre selv de mest kreative idéer til virkelighed, eller kræse for det enkle design.

08791

Maling

En bygnings farve er med til at ændre dens arkitektur. Læs mere om Stos mange facademalinger.

01riegel5045001

Tegl

Udvendig isolering behøver ikke gå ud over den klassiske danske murstensfacade. StoBrick er den ægte vare og fås i mange forskellige farver og formater.

bavaria_gr_bl_c320

Natursten, glas og glasmosaik

Lad natursten give bygningen æstetisk tyngde eller tilfør arkitekturen et eksklusivt blikfang og en fascinerende leg med lyset vha. glaspaneler eller –mosaik.

23839_tif

Profiler

Ornamenter og anden tredimensionel udsmykning giver bygningen et æstetisk løft, samtidig som det også fungerer som ekstra beskyttelse. Fås til alle artitektoniske stilarter.

Systemopbygning

20452_stoguard

Læs mere om de tekniske detaljer i vores produktkatalog.

Tegninger

Her finder du vores systemtegninger:

Systemdokumentation

Her finder du information om bl.a. drift og vedligehold og systembeskrivelse.