Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Facadesystemer

Facadesystemer til nybyggeri og renovering

Facadesystemernes forskellige dele er optimeret til at tåle både varme, kulde, fugt og belastninger - alt sammen for langsigtet at beskytte det øvrige materiale i væg, loft og gulv. Vi har systemer til alle typer af underlag, samt både til nybyggeri og renovering.

Med vores isolerede facadesystem, StoTherm, spares der meget energi, og vi tilbyder desuden også et ventileret facadesystem, StoVentec, samt pudssystemet StoNordic.


Med udgangspunkt i det enkelte projekt, bistår vore konsulenter og tekniske rådgivere gerne med forslag til de mest omkostningseffektive og miljøvenlige løsninger. Vi kan desuden hjælpe til med beregninger og rådgive om vedligeholdelse.


Vores designafdeling, StoDesign, hjælper med forslag til den helt rette farvesætning ud fra materialer og omgivelser og forsøger, gennem uddannelse og seminarer, at formidle vores kompetencer indenfor facadesystemer.


StoDesign Materiale- og farvekoncept

sto_v2_10_20185154_copy

Få hjælp til at vælge de rigtige materialer og farver til dit byggeri.
StoDesign har et omfattende digitalt materialebibliotek, hvor vi udarbejder visuelle materiale- og farvekoncepter

For mere information: