Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Facadesystemer

Giv bygningen karakter

Facaden er det første af bygningen som beskueren ser og mere end noget andet det, der giver bygningen karakter. Sto tilbyder derfor et stort udvalg af overflader, der kan kombineres frit inden for hvert system. Det er således ligegyldigt om bygningen har en ventileret eller tung konstruktion – Sto har løsningen og overfladen.


Vi kan tilbyde alt lige fra kreative pudsoverflader over tegl og natursten til klassiske ornamenter. Orienter dig om mulighederne ved at vælge et system herunder:syst0005

StoTherm

Isoleret facadesystem med høj vejrbestandighed, hurtig montering og mulighed for at tilføre forskellige overfladedesigns direkte på systemet.

20452_stoguard

StoVentec

Ventileret facadesystem skabt med kreativiteten og den moderne arkitektur for øje, og med en særligt sikker to-trins-tætnet opbygning.

09858_nordic

StoNordic

Pudssystem, der giver en flot homogen facade, med gode muligheder for individuel udsmykning samt markedets bredeste program af udvendige behandlinger.

13453

Sokkelløsninger

Unikke og solide løsninger, der gør soklen til en indarbejdet del af arkitekturen og hvor vi bl.a. tilbyder markedets eneste drænende EPS-isolering til pudsede sokkelsystemer.

BIM og tegninger

stothermvariod_banner_2

Bliv godt klædt på med tegninger og BIM-elementer