Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tilbage

Miljø

medlem_logo_rgb Vis billede i fuld størrelse

Sto er medlem af DK-GBC

Sto Danmarks ambition er at være branchens grønneste. Til det arbejder vi i flere spor: innovation, omtanke, holdbarhed og energireduktion. Vi er medlem af bæredygtighedsorganisationen Green Building Council Denmark, hvor vi understøtter arbejdet med en grøn omstilling af byggebranchen.

Innovation

På Stos forskningscentre arbejder vi hele tiden med at innovere byggebranchen og skabe fremtidens bæredygtige produkter. I øjeblikket er der forsøgsprojekter i gang med et helt nyt facadesystem, der kan skilles ad igen, hvis man ønsker at udskifte facaden. Se video om projektet her.

Som overflade har vi også udviklet en ny facadeflise, der da den produceres ved væsentligt lavere temperaturer end alm. fliser og vejer en brøkdel, både kan forbedre miljøet og arbejdsmiljøet.

Energireduktion

Sto har som mål at halvere vores CO2 udslip inden 2025. For at opnå dette arbejder vi på at lægge om til fornybare energikilder samt reducere vores forbrug.

Holdbarhed

Jo længere holdbarhed et produkt har jo lavere er dets klimamæssige fodaftryk. Sto arbejder hele tiden på at forbedre levetiden på vores produkter. Dette giver både et bedre miljøregnskab og driftsøkonomi.

Dokumentation

Hos Sto Danmark A/S arbejder vi for at kunne dokumentere det vi siger. Derfor har vi udarbejdet diverse dokumentationer på vores produkter, systemer og virksomheds klimapåvirkninger.