Tilbage

Miljø

Sto Danmarks ambition er at være branchens grønneste. Til det arbejder vi i flere spor: innovation, omtanke, holdbarhed og energireduktion

Innovation

På Stos forskningscentre arbejder vi hele tiden med at innovere byggebranchen og skabe fremtidens bæredygtige produkter. I øjeblikket er der forsøgsprojekter i gang med et helt nyt facadesystem, der kan skilles ad igen, hvis man ønsker at udskifte facaden. Se video om projektet her.

Som overflade har vi også udviklet en ny facadeflise, der da den produceres ved væsentligt lavere temperaturer end alm. fliser og vejer en brøkdel, både kan forbedre miljøet og arbejdsmiljøet.

Energireduktion

Sto har som mål at halvere vores CO2 udslip inden 2025. For at opnå dette arbejder vi på at lægge om til fornybare energikilder samt reducere vores forbrug.

Holdbarhed

Jo længere holdbarhed et produkt har jo lavere er dets klimamæssige fodaftryk. Sto arbejder hele tiden på at forbedre levetiden på vores produkter. Dette giver både et bedre miljøregnskab og driftsøkonomi.

Dokumentation

Hos Sto Danmark A/S arbejder vi for at kunne dokumentere det vi siger. Derfor har vi udarbejdet diverse dokumentationer på vores produkter, systemer og virksomheds klimapåvirkninger.