Tilbage

Marketingassistent med grafisk flair

Det her er det perfekte job, hvis du kan lidt af det hele – og er ivrig efter at lære mere. Her kan du bruge dine Adobe-evner, skrive tekster til brochurer og prøve kræfter med alt fra traditionelt marketingmateriale til SoMe og events.

En lille organisation med store muligheder

Hos Sto Danmark leverer vi byggematerialer og markedsfører produkter og systemløsninger inden for facader, interiør, akustik samt beton og gulv. På kontoret i Hvidovre sidder vi 15 kolleger, som arbejder for at være førende i verden inden for bæredygtigt byggeri til gavn for mennesker, miljø og samfund.

”Vi er en blandet skare med mange kompetencer i en lille flad organisation. Fra arkitekter til projektsælgere og kollegerne ude på lageret. Det er noget af det, jeg synes er rigtig fedt ved at være her – at vi er forskellige, og at vi kender hinanden rigtig godt,” fortæller Katrine, som bliver din nye teamleder.Bliv en del af vores kreative team

Vi byder dig velkommen i et kreativt team, som for nyligt har overtaget ansvaret for al vores markedsføring. Her kommer du til at referere til Katrine, som er uddannet arkitekt, og som står i spidsen for teamet. Derudover arbejder du sammen med Lars, som også er arkitekt, og som sidder med koncepter og større designforslag.

”Her er alle mulighed for, at du kan lære en masse. Du kommer virkelig til at bruge dit håndværk, for opgaverne spænder over alt fra vores egen hjemmeside til projekter for vores kunder. Og vi skal nok sørge for, at du forstår os som virksomhed, så du kan bygge oven på alt det, du kan i forvejen,” uddyber Katrine.

Lav alt fra grafiske opgaver til korrekturlæsning

Du kan altså prøve kræfter med alt det, der ligger i en marketingfunktion, og din hverdag kommer til at gå med at:

•løse grafiske opgaver, fx udarbejdelse af både trykte og digitale brochurer, annoncer og præsentationer

•være med til at vedligeholde og udvikle vores hjemmeside i CMS (vi bruger FirstSpirit)

•hjælpe til med at udarbejde større kampagner og planlægge events og messer

•skrive korte tekster til brochurer og kampagner samt pressemeddelelser

•lave simple oversættelser (dansk, svensk, norsk, engelsk) og læse korrektur

Vi er også i gang med at udvikle vores SoMe-profil, så hvis du har lyst til at prøve kræfter med Facebook, LinkedIn og andre relevante social sites, er der også mulighed for det.

Styr på Adobe Suite og et godt visuelt blikVi forestiller os, at du er uddannet grafiker eller multimediedesigner – eller måske har du en uddannelse inden for markedsføring og/eller kommunikation. Det vigtigste er, at du:

•har en god visuel sans og har lyst til at udvikle dig inden for markedsføringsfaget

•har helt styr på Adobe-pakken (InDesign, Illustrator og Photoshop)

•skriver og taler dansk og engelsk – og det er et ekstra plus, hvis du kan begå dig på svensk og norsk.Vil du høre mere?Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Katrine på tlf . 2422 6546. Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sofie Vincentz Vedtofte på tlf. 8863 0075.Vi afholder løbende samtale, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 20. oktober 2017 via nedenstående link. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.Vi glæder os til at høre fra dig.Søg jobbet online

For spørgsmål til stillingen

Katrine Jacobsen

Katrine Jacobsen

Arkitekt

Tlf. 24 22 65 46