StoTherm - isoleret facadesystem

Pålidelig klassiker

StoTherm står for termisk isolering (både stenuld og polystyren), hurtig montering, pålideligt håndværk og lang holdbarhed. Det var vores første og stadig mest anvendte systemløsning.


StoTherm Mineral kan anvendes til både renovering og nybyg. Det er brandsikkert, har høj vejrbestandighed og der kan tilføres en række forskellige overfladedesigns - såsom alle afskygninger af puds, natursten og glasmosaik - direkte på systemet. Nemmere og mere fleksibelt bliver det ikke.


Herunder præsenteres de forskellige æstetiske muligheder du har med StoTherm...

Designmuligheder

puds

Puds

Med puds får du fleksibiliteten og friheden til at gøre selv de mest kreative idéer til virkelighed, eller til at kræse for det enkle design.

08791

Maling

En bygnings farve er med til at ændre dens arkitektur. Læs mere om Stos mange facademalinger.

01riegel5045001

Tegl

Udvendig isolering behøver ikke gå ud over den klassiske danske murstensfacade. StoBrick er den ægte vare og fås i mange forskellige farver og formater.

bavaria_gr_bl_c320

Natursten og glasmosaik

Giv bygningen æstetisk tyngde med natursten eller et individuelt geometrisk design via glasmosaikkens fascinerende leg med lyset.

23839_tif

Profiler

Ornamenter og anden tredimensionel udsmykning giver bygningen et æstetisk løft, samtidig som det også fungerer som ekstra beskyttelse. Fås til alle arkitektoniske stilarter.

Tegninger

Her finder du vores systemtegninger:

Systemdokumentation

Her finder du information om bl.a. drift og vedligehold og systembeskrivelse.