StoNordic pudssystem

Markedets bredeste program af udvendige behandlinger

Sto Nordic giver enkle detaljeløsninger og en æstetisk flot homogen facade. Der er god mulighed for individuel udsmykning, lige fra profiler rundt om døre og vinduer til rene udsmykningsdetaljer.


Og så har systemet markedets bredeste program af udvendige behandlinger: Vælg kalk og få en facadefarve, der følger de skiftende årstider; vælg akrylat og få ubegrænsede muligheder indenfor farvevalg; vælg silikat for et flot, mat udseende; eller vælg den både meget diffusionsåbne og yderst vandafvisende silikoneharpiks.


Men StoNordic er ikke bare puds. Herunder præsenteres de forskellige æstetiske muligheder du har.

Designmuligheder

puds

Puds

Med puds får du fleksibiliteten og friheden til at gøre selv de mest kreative idéer til virkelighed, eller kræse for det enkle design.

bavaria_yellow_c60

Natursten og glasmosaik

Giv bygningen æstetisk tyngde med natursten eller et individuelt geometrisk design via glasmosaikkens fascinerende leg med lyset.

08791

Maling

En bygnings farve er med til at ændre dens arkitektur. Læs mere om Stos mange facademalinger.

01riegel5045001

Tegl

Udvendig isolering behøver ikke gå ud over den klassiske danske murstensfacade. StoBrick er den ægte vare og fås i mange forskellige farver og formater.

23839_tif

Profiler

Ornamenter og anden tredimensionel udsmykning giver bygningen et æstetisk løft, samtidig med at det også fungerer som som ekstra beskyttelse. Fås til alle artitektoniske stilarter.

Systemopbygning

09858_nordic

Læs den tekniske information om StoNordic i vores produktkatalog

Tegninger

Her finder du vores systemtegninger:

Systemdokumentation

Her finder du information om bl.a. drift og vedligehold og systembeskrivelse.